Буурцагтай бууз, хуушуур зочдод тань өвөрмөц амтыг бэлэглэнэ
Орчин үед махыг орлох болсон шар буурцгаар хэрхэн бууз, хуушуур хийх аргыг та бүхэндээ хүргэе.
Юун түрүүнд буурцгаа урьдчилж дэвтээгээд гүйцэт болтол чанана. Дараа нь гурилаа зуураад битүү хучиж амраана. Энэ хооронд шанзны ногоогоо бэлдээд дутуу хуурна. Хэрвээ төмсний нухаштай шанз бэлдэх бо төмсөө сайтар чанаад нухна. Дээр нь болсон шош буюу буурцгаа хийгээд давс, амтлагчаа хийж хольж хутгана. Ингээд шанзаа жаахан хөргөөнө.
Эцэст нь бууз, хуушууран дотроо хийж чимхээд гүйцээ.