Бурам гэж юу вэ?
Хятадын уламжлалт анагаах ухаан болон ахуйн хэрэглээнд өргөн хэрэглэгдсээр ирсэн бурмыг уламжлалт аргаар чихрийн нишингнээс боловсруулж авдаг бөгөөд дисахарид агуулаагүй, цэвэр байгалийн гаралтай бүтээгдэхүүн юм.
Хүний бие махбодид ямар нөлөө үзүүлэх вэ?
Бурамны төмрийн агууламжийн хэмжээ нь өндөр байдаг бөгөөд энэ нь цус багадалтыг эмгүйгээр эмчлэх гайхалтай арга юм. Өглөөний 9-11 цагийн хооронд дэлүүний үйл ажиллагаа идэвхтэй байдаг тул тус цагт уух нь илүү үр дүнтэй.
АШИГ ТУС
-
Цагаан сахарын оронд бурам цай хоолондоо хэрэглэх нь илүү эрүүл сонголт юм.
-
Эмэгтэйчүүдийн сарын тэмдгийг тэгшитгэж, сав, өндгөвчинд тэжээл өгч, цусыг цэвэрлэж, төлжүүлнэ. Ингэснээр сарын тэмдгийн үеийн болон цэвэршилтийн үеийн өвчин зовиурыг арилгаж, цус багадалттай хүнд улаан эсийн төлжилтийг нэмэгдүүлнэ.
-
Олон төрлийн эрдэсийн агууламжтай байдаг тул тэр бүр хоол хүнснээсээ авч чаддаггүй эрдэсийг нэг дор нөхөн авах боломжтой.
-
Өндөр настай хүмүүс ихэвчлэн нойргүйдэлд орсон байдаг тул бурам тогтмол ууснаар энэхүү асуудал шийдэгдэнэ.
-
Дархлаа сэргээх, ханиад томуунаас урьдчилан сэргийлэх, төмөр дутагдлын цус багадалтаас сэргийлдэг тул 3-аас дээш насны хүүхдүүд уухад тохиромжтой.
-
Нэмэлт хольцгүй цэвэр бурам учираас та кофендоо цагаан сахарын оронд орлуулан ашиглах боломжтой.
-
Өсвөр насны охидууд сарын тэмдгийн үед тогтмол ууж хэвшсэнээр сарын тэмдгийн үед өвдөлт намдаж, ууц нуруугаар чилдэггүй. Мөн эмэгтэйчүүдийн маш олон өвчлөлөөс сэргийлнэ.